Over ons

Over Ons

DigiViking is een fullservice digitaal marketingbureau uit Bilzen dat zich bezighoudt met het future proof maken van jouw bedrijf. Wij zetten je onderneming digitaal op de kaart.

DigiViking LOGO PNG BLAUW (3)

Onze visie

Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie. We creëren voor jouw bedrijf meer naamsbekendheid en zetten het digitaal op de kaart.

Onze Missie

Flexibel

 

DigiViking haalt alles uit de kast om jouw bedrijf te ondersteunen. Wij zoeken naar de meest efficiënte aanpak om jou verhaal over te brengen naar je doelgroep! Voor elke vraag bedenken we een oplossing op maat. We zijn een jong, dynamisch en groeiend team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Ieder teamlid heeft zo zijn een eigen takenpakket, maar samen zijn we zoveel meer. We streven ernaar om elk project efficiënt op te volgen en een ultieme service te garanderen.

 

 

Partnership

DigiViking begeleidt bedrijven en organisaties actief in verschillende sectoren. We streven hierbij naar een volwaardig partnership en een lange termijnvisie. Elk project is uniek. We zijn ervan overtuigd dat onze expertise in visuele communicatie en videomarketing de ideale plug-in zijn voor jouw cross mediale communicatiestrategie op korte en lange termijn.

 

 

Prijs/kwaliteit

DigiViking zet alles op alles om voor elke opdracht het onderste uit de kan te halen, en jouw bedrijf te voorzien met de best mogelijke return on investment.

Unieke service

Iedere klant geven we de best mogelijke service, wij zorgen voor een unieke ervaring.

up to date

We zijn mee met de nieuwste trends en implementeren deze op al onze klanten.

goed uitgebreid

Ons team is goed uitgebreid aan kennis & materiaal om het beste van het beste te af te leveren.

De Digiviking's

Samir Mourtada

Webdevelopment / marketing manager

Jens Hardy

Fotograaf / Videograaf